miercuri, 27 ianuarie 2021

Poliţist din Argeş, împuşcat mortal la vânătoare! Suspecții au fost reținuți!

17
DISTRIBUIRI
92
VIZUALIZĂRI

Politiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeș au pus în aplicare 2 ordonante de retinere emise de Parchetul de pe lânga Tribunalul Argeș, joi, în dosarul morții unui poliţist, împuşcat în timpul unei partide de vânătoare, în luna august.

Potrivit polițiștilor din Argeş, cei doi bărbaţi din localitatea argeşeană Muşăteşti, în vârstă de 60 şi, respectiv, 35 de ani, au fost duşi la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. La finalizarea audierilor, suspecţii au fost reţinuţi.

Unul dintre cei doi este cercetat pentru omor şi braconaj, iar al doilea – pentru braconaj şi mărturie mincinoasă.

Procurorii din Argeș au început această anchetă pe 30 iulie, după ce un poliţist aflat în concediu s-a prezentat la spital cu plăgi împuşcate. Potrivit unui comunicat transmis atunci de IPJ Argeş, incidentul a avut loc în timpul nopţii.

„În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare”, se arăta în comunicat.

Din primele verificări a rezultat că incidentul s-a produs pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită, mai preciza documentul emis de procurori.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. (…) De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţistul rănit a fost transferat cu elicopterul la un spital din Bucureşti, dar a murit în data de 13 august.

 

 

 

 

 

Articole din aceeași categorie

Articolul următor

Donare Plasmă

PARTENERI MEDIA

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Nu poți copia conținutul acestei pagini!