TNL Argeș: Tinere, PSD îți promite un viitor negru! – Observator de Arges

TNL Argeș: Tinere, PSD îți promite un viitor negru!

TNL Argeș: Tinere, PSD îți promite un viitor negru!

TNL Argeş: PSD îşi bate joc de viitorul generaţiei noastre, susţinem declanşarea alegerilor anticipate. Singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuşi.

Hristescu George Cristian preşedintele TNL Argeş a declarat că tinerii din judeţul Argeş sunt îngrijoraţi de situaţia politică dezastruoasă pe care a instaurat-o Liviu Dragnea.

În urmă cu 100 de ani, Partidul Naţional Liberal face parte din forţele care au făcut posibilă Marea Unire. În schimb, în 2018, PSD dovedeşte că este capabil doar de haos şi dezbinare. Noi, tânără generaţie, vom achita nota de plată a incompetenţei guvernării PSD.

Într-un singur an, PSD a reuşit să distrugă imaginea României în plan internaţional, viaţa s-a scumpit, nivelul de trăi a scăzut, iar efectele acestei guvernări iresponsabile vor deveni din ce în ce mai negative.

Promovarea analfabeţilor, promovarea hoţiei, manipularea, dezbinarea sunt doar câteva dintre iniţiativele pe care le propune PSD pentru viitorul nostru.

Programele pentru tineri s-au dovedit eronate şi ineficiente. Start-up Nation este o prostie politică de care probabil au beneficiat doar oamenii din PSD, a mai declarat Hristescu George.

Pentru un viitor curat şi liniştit, Tineretul Naţional Liberal propune declanşarea alegerilor anticipate.