„Străini în noapte“, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu la Pitești – Observator de Arges

„Străini în noapte“, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu la Pitești

„Străini în noapte“, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu la Pitești

Marți, 13 februarie, ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești  va avea loc spectacolul de teatru cu piesa“ Străini din noapte”,cu Florin Piersic si Medeea Marinescu, regia Radu Beligan. 

Cei doi actori vor interpreta două roluri pline de haz, într-o comedie romantică, cu răsturnări surprinzătoare de situaţii, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă.

În piesă ”Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânăra. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimbă viață. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.
Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scenă teatrului și chiar el mărturisea că simte că întinerește atunci când joacă pe scenă. Piesă i se potrivește, este o comedie romantică cu răsturnări de situație, minciună, seducție și o lecție despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce și-a propus în viață, iar Julietta este femeia care vrea să obțînă ce își propune, să-și recapete o parte din viață pe care a pierdut-o în tinerețe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.