Sofianu: „Vosganian, ambasadorul Crizei” – Observator de Arges

Sofianu: „Vosganian, ambasadorul Crizei”

Sofianu: „Vosganian, ambasadorul Crizei”

După declaraţia controversată făcută de fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, privind evaziunea fiscală din gospodăriile ţăranilor, replicile nu au întârziat să apară. Printre primele reacţii se regăseşte şi cea a liberalului piteştean Narcis Sofianu.

„Prima tentație pe care am avut-o atunci când am citit „opera” bietului Varujan despre impozitarea oului „din coteț” a fost să mă amuz. Nu am apucat. M-au copleșit două motive de tristețe. Primul – mai puțin important pentru naţiune – a fost să văd cât de mult s-a „fosilizat” inteligenţa fostului liberal în urma „abuzurilor” la care a fost supus în cadrul haitei politice condusă de Dragnea și Tăriceanu. Al doilea motiv de tristețe este legat de „imboldul” care l-a forțat pe Vosganian să gândească – CRIZA.

CRIZA economică a României – cadoul pe care Dragnea şi Tăriceanu vor să îl ofere tuturor românilor în semn de mulțumire pentru că le-au permis să ajungă şi să rămână încă la guvernare. Vosganian a vrut să-i ofere lui Tudose o soluție pentru a umple marele gol care se formează în bugetul național și geniul lui economic s-a gândit la impozitarea „oului din coteț”. Prin disperarea ce- i trădează imboldul creator, Vosganian a devenit ambasadorul Crizei”, a declarat Narcis Sofianu.