Sofianu: „Spitalul Judeţean, sufocat de interese materiale!” – Observator de Arges

Sofianu: „Spitalul Judeţean, sufocat de interese materiale!”

Sofianu: „Spitalul Judeţean, sufocat de interese materiale!”

Consilierul local al PNL Piteşti Narcis Sofianu se declară profund dezamăgit de situaţia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti unde a fost zilele trecute un scandal imens privind delapidarea a circa un milion de euro.

„HAI SĂ FURĂM TOT din Spitalul Județean Argeș! Mai în glumă, mai în serios, nu văd altă soluție până la alegerile locale din 2020. Sunt convins că în Spitalul Județean Argeș lucrează și oameni competenți și cinstiți. Dar să recunoaștem: avem în Argeș spitalul județean care a provocat în ultimii ani cele mai multe scandaluri în domeniul sănătății la nivel național. Este un spital sufocat de interese materiale, un ” laborator ” unde lideri din PSD experimentează toate formele de trafic de influență și toate metodele de a suge banii destinați sănătății argeșenilor.

Contabila care a delapidat aproape un milion de euro a fost angajată „prin concurs” de împrejurări cu acord de la stăpânirea județului. Avea deja un istoric… iar cei care au angajat-o şi aveau obligația să o verifice erau managerii numiți cu delegație şi membrii consiliului de administrație al spitalului desemnați de conducerea pesedistă a județului.

În Spitalul Județean Argeș și în alte instituții din județ nu poți „să câștigi concursul” dacă nu ai OK-ul de la PSD. Poate dacă am fura toți argeșenii tot ce este de furat din Spitalul Județean Argeș ar pleca şi lipitorile angajate de pesedişti „prin concurs”. Numai așa pleacă hoții, dacă nu mai e nimic de furat. În final vă propun o temă de gândire: cei care fură banii destinați sănătății noastre sunt mai mult hoți sau mai mult criminali?!”, a declarat Narcis Sofianu.