Sofianu, şah cu fete frumoase la Valeca! – Observator de Arges

Sofianu, şah cu fete frumoase la Valeca!

Sofianu, şah cu fete frumoase la Valeca!

În stilul său caracteristic, ironic şi acid în acelaşi timp, consilierul local piteştean Narcis Sofianu de la PNL l-a „atins” astăzi pe senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, privind numirile unor doamne şi domnişoare în funcţii importante.

„Nu mi se pare corect ca domnul Valeca să fie criticat acum pentru faptul că a promovat la conducerea unor instituţii câteva fete frumoase din PSD Argeş, pe motiv că nu ar fi competente. Păi, atunci când au fost promovați în funcții de conducere câteva zeci de urâţi din PSD de ce nu a întrebat nimeni de competenţe?!

Pe de altă parte, consider că nici eu, ca membru al opoziției, şi nici dvs, reprezentanţii presei nu avem cum să ştim mai bine decât domnul Valeca despre cât de competente sunt unele fete frumoase din PSD Argeş. Ca argeşean, îmi doresc ca fetele frumoase din PSD promovate în funcții de conducere să demonstreze cel puţin atâta competenţă câtă i-au dovedit domnului senator Valeca”, a spus astăzi, într-o conferinţă de presă, Narcis Sofianu.