PNL Argeș  – Apreciem faptul că doamna primar Jenica Dumitru, consideră că Ion l.C Brătianu este al tuturor românilor – Observator de Arges

PNL Argeș  – Apreciem faptul că doamna primar Jenica Dumitru, consideră că Ion l.C Brătianu este al tuturor românilor

PNL Argeș  – Apreciem faptul că doamna primar Jenica Dumitru, consideră că Ion l.C Brătianu este al tuturor românilor

O delegație a liberalilor argeșeni va participa astazi, 24 noiembrie 2017, la Vila Florica, începând cu ora 10.00, unde vor fi organizate evenimente de comemorare a marelui om politic, Ion I.C. Brătianu, la 90 de ani de la moartea sa.

PNL Argeș  mulțumește, pe această cale pentru implicare, primarului orașului Stefănești, doamna Jenica Dumitru. Deși este  primar PSD, nu putem să nu apreciem faptul că doamna primar consideră că Ion l.C Brătianu este al tuturor românilor, indiferent de culoarea politică.

În același timp, la invitația primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, o delegație a PNL Argeș, condusă de președintele Adrian Miuțescu, va participa  la dezvelirea statuii lui Ion I.C. Brătianu. Evenimentul de mâine de la Oradea, la care va fi prezent și Ludovic Orban, președinte al Partidului Național Liberal, se desfășoară cu ocazia comemorării marelui om  politic, la 90 de ani de la moartea sa. Ion I.C. Brătianu a jucat un rol major în realizarea Marii Uniri și în viața politică a României Moderne.