Nu vă REPARAȚI singuri drumurile! Pușcăria vă mănâncă! – Observator de Arges

Nu vă REPARAȚI singuri drumurile! Pușcăria vă mănâncă!

Nu vă REPARAȚI singuri drumurile! Pușcăria vă mănâncă!

Știrea zilei vine din Dolj, mai exact din localitatea Preajba. Doi tineri au vazut peisajul selenar din fata casei lor. Si pentru ca s-au gandit ei ca nu prea e bine sa dispara cu tot cu masina intr-o groapa, s-au pus pe reparat.
Nu tu bani de la primarie, nu tu fonduri europene, ci din buzunarele lor. Au luat niste caramida si au intarit catastrofa aia, careia oamenii zonei ii spun “drum”. Sunt prin toata tara “sosele” din astea. In unele intra si autobuzul.

Credeti ca baietii s-au ales cu aplauzele oamenilor din comuna? Sau macar cu niste multumiri ca au reparat drumul???
Ei! Amandoi au acum dosar PENAL. Risca intre 3 sau 6 luni inchisoare sau amenda. Nu ca a furat milioane ca Vanghelie, nu ca si-a bagat jumatate din judetul Teleorman in buzunarul drept. Nu! Ci pentru ca au vrut si ei, in prostia lor, sa astupe niste gropane pe care nu le astupa nimeni.

Comuna Malu Mare are 92 de kilometri, dintre care doar 2 (DOI) sunt asfaltati.
Pentru ceilalti oameni, de prin comunele romanesti, unde primariile fac stadioane de forbal cu nocturna (vezi Chiajna), dar nu investeste un leu in drumuri: oameni buni, NU VA REPARATI singuri drumurile! Stati cu gropile adanci de doi metri in fata casei si asteptati sa ajunga bunici nepotii vostri ca sa vi le astupe primaria.
Altfel intrati la inchisoare!

foto: adevarul.ro