Nepoata Lorenei Toma, performanţe pe bandă rulantă – Observator de Arges

Nepoata Lorenei Toma, performanţe pe bandă rulantă

Nepoata Lorenei Toma, performanţe pe bandă rulantă

Lorena Toma, directorul Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, are motive în plus să fie mândră, pe lângă activitatea pe care o desfăşoară în instituţie. Nepoata sa, Alma Ştefania Zarioiu, se numără printre elevii cu performanţe notabile la învăţătură şi nu numai.

Alma este fiica directoarei de la Evidenţa Populaţiei şi a absolvit de curând clasa a VIII-a C ca elevă în cadrul Şcolii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân”. Acolo, ea a învăţat opt ani de zile stând în aceeaşi bancă şi în aceeaşi clasă.

 

 

Alma a obţinut la Evaluarea Naţională din acest an cea de-a doua medie la nivelul municipiului Curtea de Argeş – 9,85 – după ce a fost notată cu 10 la Limba şi literatura română şi 9,70 la Matematică. Abolventa de gimnaziu are şi talent la scris, participând la concursuri în acest sens, dar şi la numeroase olimpiade la Română şi la Matematică. Este pasionată şi de pictură, având desene deosebite realizate de ea, dar nu ţinteşte spre o carieră în domeniul artistic. Nepoata Lorenei Toma este, concluzionând, o elevă model, un copil pe care mulţi părinţi şi l-ar dori!