Liga Aleșilor Locali PNL are un nou președinte – Observator de Arges

Liga Aleșilor Locali PNL are un nou președinte

Liga Aleșilor Locali PNL are un nou președinte

Aleșii locali ai PNL Argeș, s-au reunit astăzi, în incinta teatrului Davila din Pitești, unde au avut loc alegeri pentru Liga Aleșilor Locali. Biroului Politic Judeţean al Ligii Aleşilor Locali, format din preşedinte, 2 prim-vicepreşedinţi, secretarul general, 5 vicepreşedinţi, 6 secretari executivi are în urma votului de astăzi următoarea componenţă:

Narcis Sofianu  – preşedinte

Duțulescu Gheorghe, Franțescu Costel – prim-vicepreşedinte

Marinescu Ion Mădălin, Manta Cătălin, Sandu Florin, Vasilescu Victor Gabriel, Zabava Adrian – vicepreşedinte

Iancu Jan Virgil – secretar general

Catrina Constantin, Cojocaru Ion, Gorunescu Emil, Safta Cristian, Tache Ioana, Tudor Gabriel– secretar executiv

În cadrul evenimentului, s-au ținut discurscuri mobilizatoare ale liderilor partidului. Primul care a luat cuvântul sâmbăta a fost Dorin Brăbuceanu, care a declarat că ,Liga Aleșilor locali reprezintă un factor deosebit de important pentru aleșii locali ai PNL Argeș,  este forma organizatorică care promovează ideile liberale, reprezintă punctul de sprijin pentru aleșii locali. Sunt localități în care nu avem primari ori viceprimari, iar consilierii locali au nevoie de sprijin”.

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș , a spus că : „Aleșii locali sunt oamenii care au în spate voturi, oamenii care au responsabilitatea PNL. Liga Aleșilor Locali trebuie să devină o structură capabilă să sprijine întreg Partidull Național Liberal, să fie dinamică, implicată și dedicată, să aibă într-adevăr o prestație, pentru ca PNL-ul, în fiecare localitate unde există aleși locaqli, să fie prezent, să aibă propuneri , să fie în folosul comunității”.

La finalul evenimentului, președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL, Narcis Sofianu a promis în fața tuturor că până la data de 31 decembrie, Liga Aleșilor Locali va avea urmatoarele obligații de îndeplinit:

„Noi, Liga Aleșilor Locali vom avea următoarele obligații :  – consilierii liberali din Argeș vor beneficia de instruire

  • vor participa activ în comunitate
  • vor depune câteva proiecte de hotărâre
  • vor face schimb de experiență între consilerii locali și județeni, între primarii din județul Argeș și alte localități

Vom face o arondare a consilierilor județeni pe localitățile din județul Argeș. Vom scoate o publicație iar la sfârșit de an vom avea și un îndrumar scris și legislativ. Am o echipă care a fost constituită prin consultare cu toți reprezentanții de zonă. Avem șașe mari zone în județul Argeș, fiecare zonă având câte un vicepreședinte și un secretar executiv”, a declarat liberalul Narcis Sofianu, președintele ligii aleșilor locali.