Ioana Avram şi-a donat părul pentru femeile diagnosticate cu cancer – Observator de Arges

Ioana Avram şi-a donat părul pentru femeile diagnosticate cu cancer

Ioana Avram şi-a donat părul pentru femeile diagnosticate cu cancer

Ioana Avram şi-a schimbat radical look-ul şi a donat 30 de cm de păr. Managerul salonului de înfrumuseţare Ioana Duţă Studio din Piteşti a renunţat la părul lung şi a ales o nouă tunsoare, făcând în acelaşi timp un gest nobil pentru femeile diagnosticate cu cancer.

Ioana Avram s-a alăturat fundației Renaşterea, care a inaugurat în urmă cu peste doi ani o astfel de campanie, numită „Vieţi Împletite” – campanie de donare de păr pentru efectuarea de peruci în beneficiul pacientelor diagnosticate cu cancer.

„Am căutat o campanie, prin care femeile cu păr lung își pot dona podoaba capilară în scop caritabil. Am găsit fundaţia Renaşterea, care a inaugurat în urmă cu peste doi ani o astfel de campanie, numită „Vieţi Împletite” – campanie de donare de păr pentru efectuarea de peruci în beneficiul pacientelor diagnosticate cu cancer. Ieri m-am tuns şi coada va fi donată în scop caritabil, către această fundaţie. Tot ieri, mai multe cliente au ales să îmi urmeze gestul şi s-au tuns pentru a dona. Cu această ocazie, invit domnişoarele şi doamnele care doresc să facă acest gest de curaj şi generozitate la salonul Ioana Duţă Studio, unde, bineînţeles, tunsul este gratuit, iar cozile pe care le vom strânge le vom trimite fundaţiei Renaşterea pentru realizarea de peruci.”, ne-a declarat Ioana Avram, managerul salonului Ioana Duţă Studio din Piteşti.

 

Pentru programări sunaţi la numărul de telefon: 0721.333.944