Incendiu de amploare la o fabrică de prelucare a cărnii, din complexul MGC Topoloveni, din Argeş – Observator de Arges

Incendiu de amploare la o fabrică de prelucare a cărnii, din complexul MGC Topoloveni, din Argeş

Incendiu de amploare la o fabrică de prelucare a cărnii, din complexul MGC Topoloveni, din Argeş

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi seară, la o fabrică de prelucrare a cărnii, în Topoloveni, judeţul Argeş, flăcările cuprinzând iniţial un aparat de prăjit, după care s-au extins la două hale. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a declarat că incendiul izbucnit la fabrica de prelucrare a cărnii din Topoloveni a fost unul de amploare şi a cuprins o suprafaţă de aproximativ 2000 de metri pătraţi.

“Intervenţia este în dinamică. A ars un aparat de prăjit, cu cantitate mare de ulei şi s-a extins şi la acoperişul halei. Incendiul a cuprins două hale, suprafaţa afectată fiind de 2.000 de metri pătraţi”, a declarat Epure.

Aceasta a adăugat că pentru stingerea incendiului au intervenit şase autospeciale cu apă şi spumă. ISU Ilfov a mai trimis la locul incendiului o ambulanţă şi o autoscară. Ulterior, IGSU a informat că dintr-un complex de şase hale ard două pe aproximativ 6.000 de metri pătraţi, pentru celelalte spaţii, pompierii constituind un dispozitiv de protecţie.

”Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidare”, arată IGSU.

Incendiul a izbucnit la complexul de fabrici MGC Topoloveni, deţinut de familia hotelierului libanez Mohammad Murad.