Drăghici îşi asumă reuşita privind Vila Florica – Observator de Arges

Drăghici îşi asumă reuşita privind Vila Florica

Drăghici îşi asumă reuşita privind Vila Florica

Aşa cum v-am informat deja, Camera Deputaţilor a dat, în plen, aviz favorabil proiectului de lege iniţiat de senatorii şi deputaţii argeşeni ai PSD privind cumpărarea de către stat a Vilei Florica. Toate bune şi frumoase, numai că după ce a devenit certitudine faptul că ansamblul istoric al Brătienilor va fi cumpărat de către Ministerul Culturii (se vehiculează suma de 1,8 milioane euro), au început toţi să îşi asume meritele.

Printre cei care se bat cu pumnul în piept pentru reuşită se numără şi deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici.

După ce a convins membrii Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă să dea avizul pozitiv pentru proiectul de lege, Chestorul Camerei Deputaților Mircea Drăghici a făcut demersuri în Biroul Permanent pentru ca proiectul să intre pe ordinea de zi de astăzi. „Astăzi este o zi istorică pentru Argeș pentru că am reușit, în plenul Camerei Deputaților, să asigurăm un viitor în care domeniul care simbolizează cel mai mult familia Brătienilor să rămână în circuitul public”, anunţă Drăghici.

Bravo! Asta spune SINGURUL deputat de Argeş care nu a semnat pentru proiectul de lege iniţiat de senatorul Şerban Valeca pentru cumpărarea Vilei Florica. În rest, să auzim de bine, nu-i aşa?