CS Preda pregătește o nouă gală de box! Meciuri de senzație la „Cupa Argesului” – Observator de Arges

CS Preda pregătește o nouă gală de box! Meciuri de senzație la „Cupa Argesului”

CS Preda pregătește o nouă gală de box! Meciuri de senzație la „Cupa Argesului”

Sunteți pregătiți pentru cea mai tare gala de box din acest an? Clubul Sportiv Preda va invită la cea de-a IV –a ediție a galei de box „Cupa Argeşului”. Sala Sportului din Trivale va găzdui „Cupa Argesului” la box, o competiție aflată pe calendarul național al Federației Române de Box.

Pugilişti din toate colţurile ţării vor fi prezenţi în data de 20 octombrie la Pitești, începând cu ora 18.00 pentru a susţine din nou o întrecere naţională de box, aşa cum se întâmplă în fiecare an.

Evenimentul sportiv va fi un prilej excelent pentru iubitorii boxului din Argeș să asiste la întreceri între pugilişti promiţători ai boxului autohton. Managerul clubului CS Preda, Octavian Preda, a declarat că „Piteștiul este un oraș cu o bogată istorie sportivă și merită să fie gazda a cât mai multe concursuri cu caracter oficial şi are nevoie de organizarea acestor concursuri pentru a-şi promova valorile locale”.

De organizarea acestui eveniment s-a ocupat Clubul Sportiv Preda Piteşti în colaborare cu Consiliul Judeţean Argeş, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş și Federaţia Română de Box,