BUGETUL ORAŞULUI MIOVENI A FOST PREZENTAT CONSILIERILOR LOCALI – Observator de Arges

BUGETUL ORAŞULUI MIOVENI A FOST PREZENTAT CONSILIERILOR LOCALI

BUGETUL ORAŞULUI MIOVENI A FOST PREZENTAT CONSILIERILOR LOCALI

Aseară, în sala de şedințe a Primăriei, s-a consumat prima prezentare pe tema bugetului pe anul 2018, la care au participat reprezentanţii Consiliului Local Mioveni.

Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, pentru anul 2018 orașul Mioveni își propune un buget în valoare de 133.754 mii lei, echivalentul a peste 29 milioane de euro. Bugetul din acest an va fi compus din surse proprii, în valoare de 82.651 mii lei, sume defalcate din TVA, la care se vor adăuga excedentul din 2017, subvenții de la bugetul de stat, sume de la stat pentru învăţământ, sănătate şi asistenţă social.

La capitolul cheltuieli din suma totală prevăzută, 85.061 mii lei vor fi destinați investiţiilor pentru un număr de 93 proiecte aflate în lista pentru anul 2018, iar alți 66.032 mii lei vor fi alocați pentru funcţionarea Primăriei, a serviciilor publice, pentru sănătate, învăţământ, asistenţă socială, culte, religii, sport etc.

Astăzi, de la ora 14.00, în sala de şedinţe a Primăriei Mioveni va avea loc prezentarea bugetului pentru angajaţii instituţiei.

În zilele următoare vor avea loc dezbateri publice în cartiere.