Antrenor nou la echipa de handbal fete a Piteştiului – Observator de Arges

Antrenor nou la echipa de handbal fete a Piteştiului

Antrenor nou la echipa de handbal fete a Piteştiului

Oficialii de la FC Argeş l-au numit pe Titel Răduţă în funcţia de antrenor principal al echipei de handbal feminin. În trecut, tehnicianul a mai antrenat echipa de băieţi HC Argeş, pe care a pregătit-o şi în prima ligă, precum şi echipa Centrului Naţional de Excelenţă Sighişoara, în care se regăsesc cei mai buni juniori din ţară.

Răduţă a fost numit antrenor principal al echipei alb-violete în locul lui Paul Mihăilă, care a fost numit director tehnic. Noul tehnician va fi ajutat în pregătirea echipei de secundul Victor Neagu, care a ocupat aceeaşi funcţie şi în mandatul lui Paul Mihăilă.

Obiectivul pentru sezonul în curs este clasarea în primele cinci locuri. În prezent, prima poziţie în clasament este ocupată de Minaur Baia Mare, iar pe locul secund se află SCM Timişoara, cele două formaţii luptându-se pentru promovarea în prima ligă. Pe locul trei se găseşte Corona Braşov, satelitul formaţiei de primă ligă.

Primul joc oficial al lui Titel Răduţă pe banca tehnică a echipei FC Argeş va avea loc sâmbătă, de la ora 11, când elevele sale vor întâlni echipa CSU de Vest Timişoara, la sala de sport a Universităţii Piteşti, de pe strada Gheorghe Doja.